top of page

Ervaringen van ouders met privé zwangerschapscursus

Tijdens de privécursus van Marian heb ik veel rust en warmte ervaren. Heel fijn om je     1 op 1 voor te bereiden op alles wat komen gaat. Voordelen: zelf kunnen plannen welke dag en tijd goed uitkomt. Direct antwoord op vragen. Rustige warme omgeving omdat je met z'n tweetjes bent. Vast programma aangeboden door Marian maar zeker ook veel eigen inbreng hierin als je dit prettig vindt. Zeer deskundig met veel goede adviezen door aanwezigheid ruime ervaring. Veel tools aangereikt gekregen voor tijdens de bevalling, wat kan ik doen om de bevalling goed door te komen, o.a. verschillende houdingen. Ook bood zij coaching op afstand bij vragen of opmerkingen en 

onzekerheden wat ik als heel prettig heb ervaren.

Moeder van Josephine

Omdat mijn vriend er de partnerles niet bij kon zijn, hebben we een extra privésessie gehad samen met Marian. Door deze sessie voelde mijn partner zich goed voorbereid op zijn rol bij de bevalling en zijn al onze onzekerheden weggenomen. Hij wist nu hoe hij het best zou kunnen helpen. Marian is vriendelijk, behulpzaam en wist antwoord op al onze vragen. Het belangrijkste is dat we door haar met vertrouwen en rust de bevalling ingingen. Tijdens de bevalling heb ik veel steun van mijn vriend gehad mede doordat hij teruggreep op de dingen die we hadden geleerd. Ik kan een privéles met partner dan ook iedereen aanbevelen. 

Ouders van Jarle

Wij hebben een privé-partnersessie bij Marian gevolgd. Ik had hulp bij het opstellen van het geboorteplan gewonnen, en zo zijn we met Marian in contact gekomen. Wij vonden het een prettig idee om meer informatie te krijgen over de zwangerschap en de bevalling. Met name heeft ze de aanstaande papa erg geholpen hoe en wat hij evt kon doen om de mama te helpen. De aanstaande mama heeft erg veel geleerd in ademhalingstechnieken en hoe de weeën op te vangen. We hebben erg veel geleerd en hebben er tijdens de bevalling veel aan gehad. En zouden dit iedereen aanraden! 

Nogmaals bedankt Marian! 

Ouders van Linsey

bottom of page