Coaching; Voor, Tijdens en Na de geboorte

 

Zwanger zijn en moeder worden.

Een bijzondere, misschien wel de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw.

Een periode waarin de aanstaande moeder zorgeloos moet kunnen genieten van het zwanger zijn,  van de weg naar misschien wel het mooiste moment van haar leven, de geboorte van haar kindje. Een moeder moet positief terug kunnen kijken op de bevalling, dan zal de start van het moederschap prettiger en rustiger worden ervaren.

 

Zo zou het moeten zijn. Helaas loopt het vaak anders.
Door mijn jarenlange ervaring, als zwangerschaps- en geboortecoach, als doula en zwangerschapsdocent, zie ik hoe vaak een zwangerschap problemen geeft, een bevalling alles behalve positief is verlopen en/of dat het moederschap zwaar valt.
Ik ontmoet vrouwen met een kinderwens waarbij de zwangerschap uitblijft. Zo ook vrouwen met een kinderwens die na een eerdere nare ervaring deze stap niet durven te zetten en  vrouwen waarbij helaas de zwangerschap onderbroken werd of moest worden.

 

De roze wolk is ver te zoeken.

Deze vrouwen kunnen zich onzeker, niet begrepen, eenzaam, angstig, verdrietig, lastig, schuldig, machteloos, rusteloos voelen, in sommige gevallen raken ze zichzelf kwijt.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst?

Mis jij zorg, begeleiding en begrip?
Wees trots dat je het erkent en weet dat je niet de enige bent.
Maar waar kan jij terecht en bij wie?

 

Persoonlijke, liefdevolle begeleiding op maat is wat ik jou bied. Ik stem me af op wat jij nodig hebt. Ik luister naar jouw verhaal. Door er over te praten krijg je nieuwe inzichten en worden dingen duidelijk. Bijvoorbeeld waarom iets gaat zoals het gaat, waarom je op een bepaalde manier handelt en reageert. Door bewustwording en met behulp van aangereikte tools, krijg je grip op jouw situatie. Vaak zijn 2 of 3 sessies al voldoende.  

Ik combineer kennis en ervaring met verschillende coachingstechnieken. Als het nodig is verwijs ik door naar andere professionele zorg. Waardevol is ook dat de afspraken bij jou thuis zijn in je eigen vertrouwde omgeving en je kan snel terecht.

 

Het is mijn passie om er voor deze vrouwen, voor jou te zijn. Of je nu een kinderwens hebt, zwanger of kersverse moeder bent, samen met jou ga ik dit aan. Ik zorg voor het juiste steuntje in de rug zodat je je snel beter en meer ontspannen zal voelen en het vertrouwen in jezelf en de toekomst weer kunt omarmen.  

Dit is wat ik jou gun!

 

Is jouw situatie anders dan hierboven beschreven en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met me op.

Coaching