top of page

Ervaringen van de zwangerschapsyoga

Via facebook kwam ik Marian weer tegen en dit deed mij terug denken aan de fijne begeleiding die Marian mij tijdens mijn zwangerschap heeft geboden. Ik nam deel aan de zwangerschapsyoga wat mij echt heeft helpen ontspannen en ervoor heeft gezorgd dat ik goed voorbereid en dus ook een stuk zekerder mijn bevalling tegemoet ging. De betrokkenheid die ik voelde bij Marian is bewonderenswaardig! Toen de laatste weken van mijn zwangerschap en de eerste dagen na de geboorte ineens spannend werden, heb ik heel veel steun ervaren aan Marian! Ze nam de tijd voor me om me gerust te stellen voor de ingeleide bevalling die me te wachten stond en om me kracht en vertrouwen te geven in de eerste spannende dagen met ons super kleine mannetje. Je bent voor Marian niet zomaar een cursist, het voelt heel oprecht en met enorm veel kennis en kunde!

 

En de zwangerschapsmassage en babymassage zijn echt cadeautjes voor jezelf en voor je baby!!

1 MAAND 4 DAGEN


Marian en Lucia, ontzettend veel dank voor hoe jullie in deze gekke Corona tijd wat moois hebben weten te maken van de zwangerschapsyo ga!
Gelukkig hebben we met de groep een sessie kunnen meemaken in de fijne studio. Maar jullie hebben de videosessies weten om te buigen naar een puur stukje ontspanning, verbreden van kennis en empowerment in eigen huis! Dank daarvoor!

Voor anderen zou ik deze cursus zeker aanraden! Zelfs “op afstand”!

Mehnaz
5 MAANDEN 24 DAGEN

Heel erg bedankt voor de fijne lessen! De positieve mindset, ademhalingstech nieken & bewegingstips hebben mij erg geholpen met de bevalling. De weeën heb ik hierdoor goed kunnen opvangen en voordat ik het wist was ik aan het bevallen. De bevalling heb ik hierdoor ook als positief ervaren. Dankjewel!

De zwangerschapsmassage was echt even genieten en zo omgevlogen. Deze kan ik iedereen aanraden!

Anne
11 MAANDEN 6 DAGEN

Via deze weg wil ik je bedanken voor al de fijne tips die ik heb opgedaan tijdens de zwangerschapsyo ga.
Jouw woorden 'Adem naar je buik - geef je kindje ruimte - ontspan tussen de weeën door - elke wee brengt je dichter bij je kindje ' enz. Heeft me zó goed geholpen. Ik heb daardoor de bevalling echt als super positief ervaren. Alleen dat laatste stukje was echt intens. Maar zo de moeite waard !

Bedankt!
Fleur
1 JAAR 1 MAAND

 

bottom of page