top of page

Moeder van Daan

Een jaar geleden heb ik Marian ontmoet. Tijdens de cursus zwangerschapsyoga die ik bij haar volgde. Ik was destijds 7 maanden zwanger van ons eerste kindje. Maar helaas had ik vanaf het begin enorm veel last van angsten en onzekerheden over mijn zwangerschap en dan vooral de bevalling.
Kon ik dit wel? wilde ik dit wel? wat stond mij te wachten? zou het allemaal wel goed gaan? Zou ons niks overkomen?

Ik had niet eerder gehoord van begeleiding hierin, tot ik Marian ontmoette. Tijdens de eerste les vertelde ze over haar ervaring op dit gebied en besloot ik contact met haar te zoeken na de les.
Wat een verademing! Ik ervaarde de ruimte die zij gaf voor mij en mijn angsten. Die uiteindelijk trouwens nergens voor nodig bleken.

Een aantal keren is zij bij ons thuis langsgekomen voor goede coach sessies die mij en mijn man, veel gebracht hebben.  Ze nam de tijd om mij alles tot in de puntjes uit te leggen, mijn vragen te beantwoorden en ze bereidde me voor op allerlei keuzes die ik tijdens mijn bevalling zou kunnen maken. Nooit was het even teveel, ze was er altijd voor me wat mij veel rust gaf. Marian luistert met oprechte interesse, zonder te oordelen.
Bovendien is het een enorme lieve, zorgzame vrouw. Zonder haar had ik de laatste maanden niet zo gelukkig en zelfverzekerd ervaren.

Mocht een tweede kindje ons gegund zijn, zal ik vanaf het begin genieten, want ik weet dat ik dit aankan.

Thanks Marian!

bottom of page