top of page

Geboren Amélie

Als je op zoek bent naar een integere, bekwame en ervaren doula dan moet je bij Marian zijn. Wij hebben als kersverse aanstaande ouders, net verhuisd naar een nieuwe woning in het Westland, ontzettend veel steun mogen ontvangen tijdens het spannende proces van zwangerschap en bevalling.

 

Marian stond steevast voor ons klaar met een lieve glimlach, een luisterend oor, praktische tips en hulp, een oppepper als het nodig was. Ook heeft zij hele goeie voelsprieten en voelt soms al aan of er iets niet goed zit voordat je het zelf helemaal door hebt. Bij Marian geen oppervlakkig gekeuvel, wel echte aanwezigheid, er echt voor je zijn, een hartelijke (slappe) lach op zijn tijd, een gezellig bakje koffie en hulp en steun waar en wanneer je die het meest nodig hebt.

Zij helpt je echt zowel met praktische als lichamelijke zaken, maar gaat desgewenst ook de diepte met je in op emotioneel en spiritueel vlak. Marian levert echt maatwerk en daar hebben wij veel voordeel van gehad. Zij hielp ons van een hele hoop stress af door praktische zaken mee te regelen (onder andere hadden wij een vervoersprobleem) en mede dankzij haar begeleiding heb ik zonder medische pijnbestrijding of medisch ingrijpen kunnen bevallen.

 

Nu genieten we van ons prachtige dochtertje en Marian blijft ook betrokken na de bevalling. Wij zullen haar altijd dankbaar zijn!

bottom of page